Ring oss +86-18680261579
Send oss ​​en e-post sales@gzzongyi.com

Inspeksjons- og vedlikeholdsmetoder for vanlige tyverisikringsfeil ved dørlås

2022-08-27

Ved bruk av tyverisikringsdørlåsen er det uunngåelig at det oppstår ulike feil. Generelt vil vi søke hjelp fra profesjonelle låsreparasjonsarbeidere for å reparere feilen på stedet. Faktisk kan Zs vanlige tyverisikringsfeil repareres av seg selv. I dag vil vi forklare deg inspeksjons- og vedlikeholdsmetodene for vanlige tyverisikringsfeil. De som er interessert vil ikke lære.



1ã Vedlikeholdsmetode for feilen at tyverisikringsdørlåsen ikke kan sprette ut



Ved bruk av tyverisikringsdørlåsen kan låsetungen plutselig ikke sprette ut av låskroppen, noe som hovedsakelig skyldes slitasje på låsefjæren.



Vedlikeholdsmetode: bare ta opp låsetungen fra låsekroppen, bruk en rett skrutrekker for å skyve låsetungen ut av låsetungen, og slå posisjoneringsåpningen til låsetungen på låsekroppen med en hammer for å lage noe avbøyning på låskroppen. Problemet med at tyverisikringstungen ikke kan springe ut kan løses med hell.



2ã Vedlikeholdsmetode for tyverisikring av dørlåshåndtakstrykket går ikke tilbake




Håndtaket på tyverisikringsdørlåsen er spesielt utsatt for problemet med at håndtaket ikke kan gå tilbake på grunn av lang brukstid eller feil bruksmetode. Grunnen til at håndtaket ikke går tilbake er at håndtaket mangler smøring og håndtaksfjæren er ødelagt.



Vedlikeholdsmetode: vi kan spraye en passende mengde smøreolje på bunnen av tyverisikringsdørlåshåndtaket for å teste om håndtaket ikke går tilbake kan løses. Hvis problemet med at håndtaket ikke spretter etter spraying av smøreolje ikke er løst, kan du bare fjerne dørlåshåndtaket og skifte returfjæren.



3ã Feilvedlikeholdsmetode for nøkkelrotasjonskraft for tyverisikringsdørlås



Dørlåsen til tyverisikringsdøren snur plutselig med nøkkelen, noe som i utgangspunktet skyldes mangel på tilstrekkelig smøring av himmel- og jordlåspunktene.



Vedlikeholdsmetode: når døren er åpen, bruk nøkkelen til å rotere ut alle låsepunktene, bruk olje eller lås spesifikk smøreolje for å smøre verdenslåspunktene til tyverisikringsdørlåsen, og bruk nøkkelen til å rotere låsepunktene , slik at alle låsepunktene kan smøres tilstrekkelig, og problemet med nøkkelrotasjon av tyverisikringsdørlåsen lett kan løses.



Det skal bemerkes at smøreolje ikke kan velges. Dørlåsen er smurt inn med matolje, som absorberer for mye støv og øker rotasjonskraften til dørlåsen.



4ã Vedlikeholdsmetode for feilen at tyverisikringsdørlåsen ikke kan åpnes med nøkkelen



Det eksterne låsehullet til tyverisikringsdørlåsen er lett å trenge inn i støv eller fremmedlegemer, noe som er spesielt lett å føre til at nøkkelen ikke går jevnt inn i låsehullet, noe som resulterer i problemet at nøkkelen ikke kan åpne den eksterne låsen.



Reparasjonsmetode: Bruk først jerntråd eller binders for å fjerne fremmedlegemer i låsehullet. Deretter kan du male blyantpulver på nøkkelen, og tyverisikringsmarmoren i nøkkelhullet kan smøres tilstrekkelig, og problemet med at nøkkelen ikke kan åpne døren kan løses.



5ã Åpning og lukking av vedlikeholdsmetode for tyverisikring



Når tyverisikringsdørlåsen åpnes eller lukkes, må den tvangslukkes eller åpnes. Årsaken er utilstrekkelig smøring av låsetungen og henging av dørkroppen.



Vedlikeholdsmetode: Spray en passende mengde smøreolje på fjærlåsen til tyverisikringen. Testen kan løse problemet med å åpne og lukke dørlåsen. Hvis problemer med å åpne og lukke døren fortsatt eksisterer etter påføring av smøreoljen, er det nødvendig å løsne hengselskruen, justere dørkroppen til vertikal tilstand og deretter fikse hengselskruen igjen, for å løse problemet jevnt. av tyverisikring og åpning og lukking av døren.



6ã Vedlikeholdsmetode for feil på at den interne knotten til tyverisikringsdørlåsen ikke kan låses



Den vanlige årsaken til at det tyverisikre dørlåshåndtaket plutselig ikke kan låses om natten, er på grunn av bøyning og deformasjon av låsetungen.



Vedlikeholdsmetode: bare roter låsetungen ut av nattlåsen og sjekk om det er noe bøyeproblem. Hvis bare en skrustikke brukes for å gjenopprette den støtende låsetungen til en riktig posisjon, kan problemet med at den innvendige knotten til tyverisikringsdørlåsen ikke kan låses løses.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy