Ring oss +86-18680261579
Send oss ​​en e-post sales@gzzongyi.com

Grunnleggende kunnskap om låser

2022-06-22

Lås, som navnet antyder, må åpnes. Det er en lojal verge og en uunnværlig vare i moderne hjemmeinnredning. Tidligere spilte den en ubetydelig rolle i estetikken på soverommet og vakte ikke for mye oppmerksomhet fra brukerne. Med den kontinuerlige utviklingen av samfunnet øker også folks krav til dekorasjonens skjønnhet dag for dag. Folks krav til funksjon, stil og utseende til låser har også gjennomgått kvalitative endringer.



Fra den tidlige hengelåsen og marmorlåsen (bedriftsordrelås) vi kjenner, til det nåværende høyteknologiske feltets plug-in kortkodelås, magnetisk kortlås, elektronisk passordlås, IC-kortlås, datanettverkslås, banebrytende felts fingeravtrykk lås osv. I trendskolen presenterer den to store skoler: Europa og Asia.


(1)〠Typer låser


1. Hengelås: den er delt inn i kobberhengelås, jernhengelås og passordhengelås. Hovedspesifikasjonene inkluderer 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60 og 75 mm.


2. Sugelås: den er delt inn i full kobbersugelås, kobberhylse sugelås, aluminium kjerne sugelås og venstre og høyre skapdørlåser. Hovedspesifikasjonene inkluderer φ 22,5 mm og 16 mm.


3. Marmordørlås: den er delt inn i enkelt forsikringsdørlås, dobbel forsikringsdørlås, tre forsikringsdørlås og multiforsikringsdørlås. Hovedmerkene inkluderer "Niutou" og "Shuanggou", "Ma" og "Fengshou" laget i Shanghai.


4. Mortise dørlås: også kjent som anti-tyveri dørlås, den er delt inn i stål mortise dørlås og tre mortise dørlås. Dørlåsen i stål omfatter hovedsakelig to merker: "Shenshi" og "Ma".


5. Kulelås: den er delt inn i kobberkulelås, trerørs kulelås og privat romlås.


6. Dekorlås: den er delt inn i glasslås, plug-in lås, knapplås, elektrisk boks bryterlås, kjedelås, tungelås, etc.


7. Elektrisk lås: magnetisk kortlås, IC-kortlås og passordlås.


8. Håndtakslås.


9. Marinelås, billås.


(2)〠I henhold til formålet med låsen:


1. Dørlås: også kjent som tyverisikring. Inngangsdøren er porten til hver familie og vannskillet mellom hjemmet og ute. Den må ha en spesiell funksjon, det vil si at den kan spille rollen som forsikring og sikkerhet. Det er vanligvis to dører for å gå inn i et hus: en jerndør og en hoveddør (vanligvis en tredør). For jerndører kan begge sider låses, ofte kjent som dobbel hodelås. Det er vanligvis multi-sikkerhet dørlåser og sette inn kjerne stål dørlåser. Ved valg skal det bemerkes at avstanden mellom to dører ikke skal være mindre enn 80 mm (8 cm). Ellers er avstanden mellom de to dørene (på grunn av låsens håndtak) ikke lang nok, og de kan ikke lukkes samtidig, så tyverisikringseffekten vil ikke oppnås. Tredøren til hoveddøren er generelt utstyrt med en stor håndlås, som kan spille en vakker rolle.


2. Romlås: refererer vanligvis til soveromslåsen. Det er en sikkerhetsfunksjon i rommet. Utenfor rommet, bruk nøkkelen til å åpne håndtakslåsen eller kulelåsen med samme funksjon.


3. Baderomsdørlås: den kjennetegnes ved å kunne låse døren inne og utstyrt med en nødåpningsanordning utvendig, med rødt og grønt display, eller en liten håndtakslås med "bemannet" og "ubemannet" display eller en kulelås med samme funksjon.


4. Kjøkken og tilgangslås: den spiller kun rollen som dørhåndtak og vindtett, og har ingen forsikringsfunksjon. Det gjelder også boder og barnerom.


(3)〠Forholdsregler for valg av dørlås:


1. Velg et merke med kvalitetssikring. Fordi merkevareprodusentene har ettersalgstjenester over hele landet, gratis dør-til-dør vedlikehold i garantiperioden.


2. Dørtykkelse: 35-50mm, egnet for sfærisk lås. 35-55 mm plug-in. 42 mm innstikksdørlås. 35-55 marmor dørlås


3. Senteravstand: Dørlåsen skal velges i henhold til dørens struktur. Låsen kan deles inn i 60 mm og 70 mm. Låsen med en bredde på mer enn 100 mm skal være 70 mm, og låsen med en bredde på mindre enn 100 mm og mer enn 90 mm skal være 60 mm.


4. Vær oppmerksom på å velge låsen med samme åpningsretning som døren din, fordi håndtakslåsen er delt inn i venstre og høyre håndtak.


5. Ved valg av håndtakslås bør håndtaksformen til hver funksjonell dørlås være konsistent for å gjøre rommet mer koordinert.


6. Hengsel: hengslet med tilstrekkelig styrke skal velges for å forhindre at døren faller ned i lang tid, noe som kan påvirke åpningen av låsen eller til og med skade den.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy